torstai 3. huhtikuuta 2014

Sonnimonnin nenähärpäke ja vähä tsemppii torstaille


SAIN VAIHETTUU NENÄKORUN! JEI, tai okei, lävistäjä vaihto sen ja tosiasiassa se on napakoru joka näyttää nenäkorulta.... Meinasin sanoa että eihän sitä kukaan tiedä, mutta nyt TE tiedätte:D

Mulle tää nenäkoru symboloi vapautta ja sitä että voi tehä just mitä haluaa - pelkäämättä astua esiin. Alussa pelkäsin ottaa nenäkorun, koska mietin saankohan ylimääräinen metalli-killutin nenässäni töitä, rajottaako se miten paljon työnsaantia? Yks fiksu toveri sano että älä sit mee semmoseen paikkaan missä et saa olla oma ittes. Ja hetkeä myöhemmin: I got the perfect job;---) Joten sanonpa vaan teille kaikenkarvaisille ja ihanille lukijoillemme että kun on itseluottamus kohdillaan ja uskot ittees voit saavuttaa mitä haluat. (Itse tosin tarvin vähän tsemppiä tuolta pilvien päältäkin). Sä voit tehdä mitä vaan ja sä pystyt mihin vaan, jos vaan todella haluat ja uskot niin. Vähän kannustusta teille näin torstai-iltaan. Puss och kram!

ps. Tulipa vanha ja viisas olo.

// I just want to tell you: do what you want, believe yourself and don't be scared.

xoxo Veera

4 kommenttia:

 1. oi! kaunis härpäke :3 mites sulla on parantunut?
  t. vieläkin kipeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii tack, timantit on ikuisii;---) Ihan hyvin se on kyllä parantunut, eikä se oo ollu kipee oikeestaa missään vaiheessa. Ihan sillon alussa tietty vähän arka niinku varmaan normaalia? No voihan hiisi:--( Toivottavasti se paranis kunnolla niin ettei sun tarvi kärsii ylimääräisistä nenäkivuista<3!

   Poista
 2. vau mikä blogi, täällä on ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista