torstai 24. heinäkuuta 2014

20140719 - 20140720, kuolemattoman rantajuipin muistinvarainen numerosarja
Välispiikki:
Vilaus mun kalkkunankoivistani. Mun jaloilla on ollut joskus identiteettikriisi: ne on valkoiset kuin lakana, tai haamu, tai joku raa'an puoleinen macaron-leivos. Pikkuhiljaa kuitenkin alan olla sinut sen kanssa ettei rusketus yksinkertaisesti tartu pintaani, muuta kuin epäonnistuneena purkista. 
Ehkä nämä oli psykologisia kuvia. Voimaannuttavaa valokuvausta - haha, ainakin tässä tapauksessa. Kalkkunakoivet on ihan jees, pahemminkin vois olla, ja hei, ehkä ne ei kurtistu sit ku vanhenen.. (toiveajattelua) Onko täällä muita aiemmin kesän katkeroimia macaron - kalkkuna - haamu - koipia?

Ihana ystäväni Marjaana tuli kesäreissulle luokseni! Yön humussa kuunneltiin Olavi Uusivirtaa - Suomen ehdottominta ykkösmiestä - ja laulettiin kurkut käheinä.

"vieläkö uskot Cobainiin ja ennenaikaiseen
kuolemaan ja luotiin läpi pään?
vieläkö jaksat kantaa teltan Roskildeen?
vieläkö Titanic saa sut itkemään?

kokeilitko jääkö kieli
jäiseen rautaan kii?
Piilotitko pullon kellariin?
.."

Puhuttiin myös siitä, miten vielä kakskymppisenä naiivisti kokee oikeasti olevansa kuolematon. 

"Olen eksynyt maailman ääriin, takataskussa polttelee pikatie onneen.."

xxx kuolematon kakskymppinen, eli Veera
(Otteet Olavi Uusivirran biiseistä 360 ja Auttakaa!)

4 kommenttia:

 1. Mun on pakko kysyä, että mitä kautta te lataatte kuvat tänne ja minkä kokoisina? Pienennättekö niitä vai lataatteko siinä koossa missä ne blogissa näkyvät? Mulla on tullut nimittäin ongelmia kuvan tarkkuuksien kanssa ja arvostaisin jos voisitte auttaa :-----) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoii! Toisinaan heitän kuvat Flickr-tilin kautta - ainoastaan sillon ku jaksan ja kuvia on vain muutama:--D Nää latasin ihan "normaalisti?" --> kirjoita uusi teksti ja sieltä latasin kuvat.. Nää tokikin käänsin eka photarilla raw-tiedostosta normaaliksi jpeg-kuvaksi.. Resoluutio on 240 jajaja vaakakuvassa siis width 54,86 height 36,58. Eli ihan normikokosena pistin ne tänne:--) En tiiä vastasko tää sun kysymykseen tarpeeks selkeästi, mutta toivottavasti autto ees vähän!!<3 xx Koita selvitä!

   Poista
 2. Hei tääl on kans yks kalkkunakoipi johon lisäksi vielä viikon partioleirin turvotus, haavat, hyttysenpuremat ja mustelmat :-D Huomenna näillä jaloilla juhliin lyhyessä mekossa ;p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--D Oioioi, hei mut tsemppiä toveri, be fabulous<3!

   Poista