tiistai 15. heinäkuuta 2014

Keijon keskari vai syyttävä sormi


Näytän keskarii muodintuhoojille.

En kuitenkaan niille, jotka pitää verkkareita, lenkkareita ja pulsutakkii 24/7 - sehän on nykyään sitäpaitsi cool. Pari vuotta sitten se näky oli kauhistelun aihe ja nyt se on uberfashion;---)

Farkkutakit ja pappafarkut on tullu muotiin jo muutama kesä taaksepäin, näin ollen esitän filosofisen päätelmän: pulsut on olleet tietämättään tän maan suurimpia hipstereitä - vai mikä on hipsterin uus nimitys, kun se nyt on jo liian mediaseksikäs?

Näytän keskarii niille, jotka ei anna muiden olla sitä mitä on. Sille, että pelätään mitä mieltä muut on. Sille ettei uskalleta olla paras versio itsestään. Tää maailma ei anna meidän olla paras versio itsestämme, sille mä näytän keskarii.

Mikä on teidän tän päivän fucktheworld - aihe?

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvä postaus tämä ja muutenkin ihana blogi teillä sekä mahtavia kuvia:) Päiväni fucktheworld -aiheesta en tiedä, mutta aiheeseen liittyen tein itselleni majan huoneeseeni, vaikka olen melkein täysi-ikäinen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista<3 Hei just parasta!! Tuntuu että ihmiset on usein liian ikärajoitteisia + mielikuvitus katoaa jos ei tee mitä haluaa. Siistiä!;D Itsekin suunnittelin jokin aikaa sitten teemakutsut ja tein kortit - vähän niinku joskus kymmenen vuotiaana!

      Poista