perjantai 17. lokakuuta 2014

vessan seinässä on soittorasia


Pari viimesintä päivää on ollut täynnä elämää ja tästä suuresti olen nauttinut mutta tänään taas koen kaiken tylsäksi ja koitan keksiä siihen parannuskeinoo. Voisin syödä donitsin ja lähteä vaikka ikeaan mutta toisaalta pitäisi keskittyä matikkaan ja kemiaan, jossa molemmissa olen aivan sysipaska. Maa on jäässä ja järkee ei oo päässä. Tuolla on talvi ja pitäs käyttää sukkia.

xoxo Ursula

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kirppikseltä bongasin kesällä, mutta alkuperä Zara! :-) mielettömän kiva tykkään itekki kovasti!

   Poista
 2. Hyvä tytöt! Teistä tulee tulevaisuudessa jotain suurta! :)

  VastaaPoista
 3. en kestä. tykkään teidän blogista liian paljon. ja vitsi oot kuumis ursula! meidän pitäis ihan oikeestioikeesti joskus mennä yhdessä kuvaamaan jotain supersiisitä matskua. saa infoilla jos joskus liikut turun seudulla (rehellisesti sanoen en tiedä missäpäin te kolme asustatte mutta jostain syystä mulla on sellanen käsitys että ette ainakaan turussa) xD joo, ja sori jos oon vähän creeper, ku ei tunnetta ja silleen, HEHEE.
  t. nolo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ah mieletön kommentti, kiitos kovasti! Ja meidäm todellaki pitäis mennä joskus kuvaan mahtava idis!! Pääosin asutaan tampereella mutta turkuun päästään vaivattomasti ja todellaki ilmoitellaan jos liikutaan siellä :--) Ois mahtava toteuttaa jotai matskua, jeeee! Haha et oo creeper tälläset kommentit on kivoja 8)

   Poista