keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Mörkö on sammuttanut auringon

"Onko Mörkö sammuttanut auringon!?" Siltä lähinnä tuntui viikonloppuna, kun nukuttiin päivät ja istuskeltiin kotoisissa baareissa jutustelemassa yöt. Saksalainen toverini teki siis visiitin luokseni.
Kasarikiehkura, vintageliikkeestä ostettu nahkatakki ja villahuivi on mun vakiolookki Berliinissä - ja mustina tottakai kaikki muu paitsi hiustöyhtö. Täällä ollessaan se väkisinkin tarttuu, mustuus, ihanan elegantti väri kadota syksyn pimeyteen. Se myös taipuu moneksi kunhan käyttää vähän mielikuvitusta. Inspiroivia ihmisiä vilisee silmänkantamattomiin.

******
Koin ihan kreisin hetken tiistai-yönä, kun mentiin paikalliseen karaokebaariin Friedrichsainiin. Meitä oli ISO kansainvälinen porukka ja vuokrattiin 10x10m kokoinen huone yksityiseen hoilaamis-käyttöön muutamaksi tunniksi. Kattoon oli kiinnitetty TV-näytöt, joilta näki laulun sanat, jotka vaihtelivat ranskasta espanjaan ja espanjasta englantiin. Suomeksi ei laulettu. Kaiken huojumisen, kreisin tanssimisen ja laulamisen jälkeen huone muistutti hyvin paljolti saunaa, jossa on 20 ihmistä pomppimassa hikipäissään. Se oli kyllä kokemus, jonka muistan jälleen kun joskus palaan suomen karaokekapakoihin laulamaan suomi-iskelmiä. Las Ketchup - the ketchup song oli muuten kova sana ja saa pyllyn heilumaan vielä muutamien vuosien jälkeenkin.. Kannattaa kuunnella se näin iltamusiikiksi. Ihanaa iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti